Veckan för livslångt lärande tar plats i Bryssel

Plattformen för livslångt lärande (LLLPlatform) meddelar att Veckan för livslångt lärande (LLLWeekanordnas den 2–6 december 2019 i Bryssel, och uppmuntrar samtidigt intresserade att hålla sig uppdaterade inför kommande information om anmälan.  

Det årliga eventet LLLWeek syftar till att sammanföra lärare, studenter, beslutsfattare, politiska representanter och övriga berörda, för att diskutera utmaningar i utbildningssektorn. Årets tema är ”Learning DemocracyValues, and Participation”.  

Under veckan arrangeras aktiviteter i form av forum, debatter och seminariumDiskussioner kommer främst att fokusera på hur organisationer inom skolväsendet kan arbeta för att skapa demokrati: hur och var vi lär oss om vårt samhälle, samt gemensamma värderingar inom utbildning.

Om Plattformen för livslångt lärande (LLLPlatform)
Plattformen för livslångt lärande är en paraplyorganisation uppbyggd av 42 olika europeiska organisationer som arbetar aktivt med ungdom- och utbildningsfrågor. Plattformen representerar mer än 50 000 utbildningsinstitutioner och föreningar för formellt och informellt lärande. 

För mer information

Läs mer om LLLWeek här

2019-09-18T14:55:35+02:00 2019-09-19|