Nu har Maria Kotilainen och Pontus Fransson anlänt i Bryssel för att påbörja sin praktiktjänstgöring på Central Sweden. De kommer att arbeta som Information Officers, och därmed stödja kontoret genom att bidra till arbetet inom de prioriterade bevakningsområdena, främst kopplat till nyhetsbevakning och rapportering. Under terminens gång kommer de även ägna sig åt kommunikationsarbete, där bland annat strategisk utveckling av intern och extern kommunikation ingår.

Maria kommer ursprungligen från Gagnef. Hon flyttade till Örebro för att studera kandidatprogrammet i samhällsplanering vid Örebro Universitet, och har nu påbörjat sitt sista år på utbildningen

Pontus kommer från Västra Frölunda i Göteborg. Han har en kandidatexamen i Europastudier med inriktning ekonomisk historia, och studerar nu masterprogrammet i statsvetenskap vid Göteborgs Universitet.

För att ta del av den information som förmedlas av Central Sweden gällande våra bevakningsområden rekommenderar vi att följa vår bevakningstjänst. Klicka här för att registrera dig.