Horisont 2020 – Kommissionen bjuder in till infodag om transport

Registreringen till Kommissionens infodag om transport är nu öppen. Den 13 december anordnas seminarium och brokerage-event kring kommande utlysningar inom transportområdet i Horisont 2020.

Den 13 december anordnar Kommissionen infodag med informations- och brokerage-event kring kommande utlysningar inom transportområdet i Horisont 2020. Eventet kommer fokusera på de prioriterade ämnena i arbetsprogrammet för 2018–2019 och ska skapa förutsättningar för bildandet av samarbeten till de kommande transportutlysningarna inom Horisont 2020. Under eventet kommer deltagarna få möjlighet att ta del av detaljerad information kring kommande utlysningar och tips inför ansökningsskrivandet. Eventet kommer även att vara ett utmärkt tillfälle att nätverka och hitta projektpartners, samt att få möjlighet att träffa forskare och experter inom transportområdet från hela Europa.

Registreringen till infodagarna har nu öppnat. Vid intresse att delta på dagarna, hör gärna av er till Ebba Bjerkander på Central Sweden. Observera att platserna ofta tar slut snabbt och att det är bra att vara ute i god tid med registrering. Det är separata registreringar för infodagen och brokerage-eventet och registreringen stänger den 3 november.

Registrera dig till infodagen här.
Registrera dig till brokerage-eventet här.
Läs hela agendan här.

2017-10-17T10:02:36+02:00 2017-10-17|