Delta i Intelligent Transport Systems European Congress 19 – 21 juni 2017

Ta del av den senaste utvecklingen inom Intelligent Transport Systems (ITS) genom att delta i ITS European Congress. Under konferensen väntas personer från 50 olika länder att delta, vilket gör det till ett perfekt tillfälle att skapa kontakter från hela världen, utveckla partnerskap och utbyta kunskap och erfarenheter. Är du mellan 18 – 25 år har du även möjlighet att delta i en tävling för att få resa och inträde till konferensen betald.

19 – 21 juni 2017 är det dags för ITS European Congress som arrangeras i Strasbourg, Frankrike, av ERTICO ITS Europe. Under konferensen arrangeras ett 100-tal workshops, presentationer och andra event kring den senaste utvecklingen inom ITS. Utöver detta kommer en utställning att ta plats där över 80 företag och organisationer från hela Europa kommer att delta. Utställningen kommer bland annat bestå av montrar som presenterar ITS och aktuell teknik som utvecklats över hela världen.

Konferensen utgör ett tillfälle att delta i diskussionerna kring de senaste trenderna tillsammans med de 2500 personer från 50 olika länder som väntas delta. Detta innebär inte endast en möjlighet att utbyta kunskaper och erfarenheter, utan även en möjlighet att skapa kontakter och ingå i olika nätverk.

European Transport Innovation Challenge 2017
Är du mellan 18 – 35 år har du möjlighet att tävla om att få resa och inträde till konferensen betald. EU-kommissionen har lanserat European Transport Innovation Challenge 2017, vilket är en tävling för unga innovatörer inom transportområdet. Tävlingen går ut på att ta fram kreativa idéer för att förbättra transportmöjligheter och rörligheten inom Europa. Upp till 12 vinnare kommer att belönas med transport till Strasbourg, boende, samt inträde till konferensen och utställningen. Deadline för att lämna sitt bidrag till tävlingen är 2 maj 2017.

Mer information
Läs mer om ITS European Congress här
Läs mer om European Transport Innovation Challenge 2017 här
Läs mer om ERTICO ITS Europe här

2017-04-13T11:46:25+00:00 2017-04-13|